|
|

Bulunduğunuz yer: kars | çok cesurca bir karar çünkü bu hayat onun olacaktı ve bağımlı yaşayacağı için ileride kendinizi suçlayabilirdiniz allah onun ömrünü abilerine versin sizede sabırlar
 |
|
|
|
Asil Üye
   Bulunduğunuz yer: isim nazım ve cok sevdıgım kocam | allah sabır versın cok zor gercekten nedıyecemı bılmıyo |
|
|
|
Onur Üyesi

| Allah sabır versin  |
|
|
|
Uzman Üye
      Bulunduğunuz yer: İZMİR | Allah sana sabır versin canım yaşadıkların çok acı, çok üzücü. |
|
|
|
Onur Üyesi

| Allah sabır versın  |
|
|
|
Üye
  Bulunduğunuz yer: ist | merhaba beninde oğluö hasta serebral palsi hastası zor
yürüyemiyor oturamıyordu şimid oturuyor
banada oğlumun engelli olduğunu söylediklerinde dünyam yıkılmıştı şimdi alıştım
allahım dermansız dert vermesin benim oğlum eylülde ameliyat olacak
inşallah yürüyecek bizede dua edin olurmu
sana tavsiyem bebebğin mezarını bul ve git yanına dua et onun yanlızlığa değil başında dua edecek bir anneye ihtiyacı var |
|
|
|
Kıdemli Üye
   Bulunduğunuz yer: İSTANBUL | Kelimeler bogazıma diziliyor.
Rabbim sabır ve güç versin
benimde dawn sendromlu bir meleğim var. |
|
|
|
 Üye
   Bulunduğunuz yer: kopenhag-danimarka | allah sabir versin canim....... |
|
|
|
 Yeni Üye
| allah sabır versın allah hıcbır anneye bunu yasatmasın |
|
|
|
 Uzman Üye
     Bulunduğunuz yer: isvicre | Benzer seyler yasadim seninle.29 yasinda ilk bebegime hamileyken 11 haftada ense kalinligi yuksek cikti.16/1 oraninda risk vardi.Plasenta biyopsisine karar verildi.Hep dedim ki 16 bebekten biri hastaysa 15 i saglikli.Hep pozitiftim.Biyopsi sonucu icin doktor aradi bizi ve hemen gelin dedi.Down sendromu olmadigini soyledi.Tamam dedim sorun ne?Sorun 18. kromozomunun olmamasi ve gogus kafesinin tamamiyle bos olmasiydi.Akcigerlerin kalintisi bile yoktu.Dogdugunda yasama sansi da yoktu.gebelik sonlandirildi.29 yasinda bir anne adayinin boyle bir bebege sahip olmasi imkansizmis.Risk grubundaki annelerde 6000/1 oraninda gorulurmus.Bebek bir kac parca halinde degisik kurumlara gonderildi.Ben hamile oldugumu ilk ogrendigimde kizim olacak ve adi Elif olacak diyordum.Kizimi koklayamadim,bir mezari bile yok.O saskinlikla kimse uyarmadi.Defnedin demedi.Simdi iki saglikli bebek annesiyim.Ama Elifimin yarasi hep ilk gunku gibi.Her gun dua ediyorum.Allahim beni evlatlarimin acisiyla sinama,cezalandirma diye.Allah kimseye gostermesin |
|
|