Üye Ol Anasayfam Yap
Bebek Kokusu'na Hoşgeldiniz. GİRİŞ. Şu anda sitemizde 8 kullanıcı online .
Sitemizin tüm özelliklerine ulaşabilmek için ÜYE olmanız gerekir.
Forumlar Sohbet
Arama Kayıt ol Giriş

Öncelikli GUNUN YEMEGI
Yöneticiler:

Geçeceğiniz sayfa : < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... >
Görüntelediğiniz sayfa 4 [10 sayfadaki mesaj sayısı]
Bir önceki konu :: Bir sonraki konu
Paylas   Yemek Kokusu -> Et , Tavuk ,Balık, Sebze YemekleriMesaj formatı
 
Asya Yusof
Gönderildi 8/4/2004 16:22 (#64114 - Cevapladığınız Konu : #63966)
Konu: RE: GUNUN YEMEGI



2000500100100100
Bulunduğunuz yer: Kanada,
Çocuk Sayısı: 1

gizem  slm  ben kurudomatesi  kizartirken ancak suda islatiyorum..

salata ya koyarken hic islatmiyorum salatanin suyu ile o kendisi yumusuyor zate

kuru domatesin kizartmasinda ancak   islatiyorum  un ile bulamac yapip kizartiyorum..

kuru ikende kuru fasulyeye de koyuyorum  oda cok lezetli oluyor..

Yukarı
Asya Yusof
Gönderildi 8/4/2004 16:26 (#64117 - Cevapladığınız Konu : #63969)
Konu: RE: GUNUN YEMEGI



2000500100100100
Bulunduğunuz yer: Kanada,
Çocuk Sayısı: 1

sengul cugum genelde yapiyorum ama cocuklara ayri pisiriyorum.. bugun mesela karni yarigi yapicam ve yanidna pilav oluck  cocuklarada pizza yapicam hamurunu  simdi girip tutmam lazim

benim isim is guzelim  ben butun gun mutfaktan cikamiyorum.. ve dedim ya cok miz mizlar  dun cocuklara hamburger  yapmistim okuldan geldiklerin onu yediler  aksami yeniden aciktilar.. bu seferde baska sey istediler.. kallktim gece onu pisirdim..

Yukarı
Furkan-Enes
Gönderildi 21/6/2004 17:08 (#86296 - Cevapladığınız Konu : #62507)
Konu: RE: GUNUN YEMEGI



Onur Üyesi

Mesajlar: 12825
50005000200050010010010025
Bulunduğunuz yer: Uzun İnce Bir Yoldayım...
Çocuk Sayısı: 3
Karnıyarık mmmmmçok seviyorum ama yapımı biraz zahmetli
Yukarı
asli_tac
Gönderildi 24/7/2004 15:31 (#94940 - Cevapladığınız Konu : #63895)
Konu: RE: GUNUN YEMEGI



Kıdemli Üye

Mesajlar: 757
5001001002525
Bulunduğunuz yer: Ingiltere
Çocuk Sayısı: 1

Bu guzel tarifler icin tesekkurler Asyacim.

Benimde yapmayi en cok sevdigim yemek.Ben et yemedigim icin sadece yapmakla yetiniyorum.

Bu arada eti soganlardan sonra mi koyuyorsunuz?

Ben hep ilk eti halleder sonra soganini felan atardim.Yanlis mi yapiyorum?

Yukarı
ELAM
Gönderildi 25/7/2004 17:13 (#94963 - Cevapladığınız Konu : #63895)
Konu: RE: GUNUN YEMEGI



Asil Üye

Mesajlar: 220
100100
Bulunduğunuz yer: canada montreal rosemont
Çocuk Sayısı: 1
merhabalar asya ben yazdiklarindan bir tek yesil salatayi yaptim bugune kadarkarniyarigi ben severim ama panlican aci oluncada nefret ediyorum.birazda zahmetli galiba .tarifler icin sagol
Yukarı
Asya Yusof
Gönderildi 25/7/2004 17:55 (#94968 - Cevapladığınız Konu : #62507)
Konu: RE: GUNUN YEMEGI



2000500100100100
Bulunduğunuz yer: Kanada,
Çocuk Sayısı: 1

ELAM onunda kolayi var gulum bak alis veris merkezlerinde cin pantlicani var bizim turk patlicani gibi ucun ve bordo renginde ben genelde onlaran yapiyorum onlar aci olmuyor ve birazda tuzlu suda bekledtirsen aciligi gidiyor..

 bizim burada onumuzdeki ay tarlalarada bol bol patlican cikar ben biraz fazla topluyorum kucuk patlicanlari ve kizartip aynen karni yarik gibi buzluga koyuyorum icinide hazirliyorum aniden canim yemek yapmak istemezse onlari cikarttip pisiriyorum benimkinler hic anlamiyor tazemi yoksa buzluktanmi olduklari ancak esim gorurse buzluktan cikmis yemiyor ama ben genelde o evde yokken yapiyorum hic anlamiyor bizimkisinde taze lik hobisi var  hersey taze olucak

Yukarı
kkaplan
Gönderildi 28/7/2004 10:42 (#95389 - Cevapladığınız Konu : #62507)
Konu: RE: GUNUN YEMEGI


Uzman Üye

Mesajlar: 1379
1000100100100252525
Bulunduğunuz yer: Ankara
Çocuk Sayısı: 2
Mmmmmmmmmmmmmmmm


Nefisss tarifler yazmışsın. Ellerine sağlık. Teşekkür ederim. Tam bana göre olmuş vallahi.

Hafta sonu da yatılı misafirlerim var düşünüp duruyordum ne yapayım diye.

Bana çok güzel bir ipucu oldu.
Yukarı
Asya Yusof
Gönderildi 17/8/2004 19:44 (#99292 - Cevapladığınız Konu : #62507)
Konu: RE: GUNUN YEMEGI



2000500100100100
Bulunduğunuz yer: Kanada,
Çocuk Sayısı: 1
Dana Rosto -------------------------------------------------------------------------------- Malzemeler 1.5 Kilo dana rosto 3 litre su 3 adet havuc 3 Diş sarımsak 2 corba kasigi salca 2 tane defne yapragi 1 Adet soğan 7 Çorba kaşığı sıvıyağ Tuz, karabiber maydanoz koku Hazirlanisi ilk once siviyagi tencereye koyun yag isininca rostoluk eti koyun sagli sollu cevirerek kisik ateste biraz kizartin ardindan butun sebzeleri icerisine atin ve salcasini suyu koyup 2 saat kisik ateste pisirin pismeye yakin tuzunu baharatini atin pistikten sonra sosundan cikarip sogutup 2 santimlik dilimler halinde kesin ve sosunu belendirden gecirin iyice iceltin ve sosu etin uzerine koyup ustune yagli kagit veya aliminyum folyo kapatarak 150 drece firinda 30 dakika pisirin. ve patates puresiyle sicak servis yapiniz. Afiyet OLsun
Yukarı
Asya Yusof
Gönderildi 17/8/2004 19:46 (#99293 - Cevapladığınız Konu : #62507)
Konu: RE: GUNUN YEMEGI



2000500100100100
Bulunduğunuz yer: Kanada,
Çocuk Sayısı: 1

Fava


 

Malzemeler

1 Su Bardagi Kuru Bakla
1 adet kucuk sogan
1 adet kucuk havuc
1 cay kasigi kara biber
1 cay kasigi tuz
2 corba kasigi Zeytinyagi
Yarim Limon ,Dereotu.

Hazirlanisi

Kuru bakla bir gece onceden islatilir.Ertesi gun havuc sogan ekleyerek 30 dakika pisirilir pure olunca Tuz, karabiber limon suyu zeytinyagi katilarak bilendirda cekilir,
ve bir sugec ten gecirerek ince kiyilmis dere otu atilip karistirilir,ve bir tepsiye dokulup
soguyonca dere otuyla suslenip servis edilir.

Afiyet OLsun



Düzenleyen Asya Yusof 19/8/2004 17:57
Yukarı
Asya Yusof
Gönderildi 17/8/2004 19:50 (#99294 - Cevapladığınız Konu : #62507)
Konu: RE: GUNUN YEMEGI



2000500100100100
Bulunduğunuz yer: Kanada,
Çocuk Sayısı: 1

ZEYTINYAGLI HAVUC 1/2 Kg. Havuc, 2 Adet Kuru Sogan, 2 Corba Kasigi Pirinc, 15 Adet Mantar, , Tuz, Maydanoz, 1/2 Cay Bardagi Zeytinyagi

Zeytinyagi tencerede kizdirilir. Temizlenip, yuvarlak dogranan havuclar ve halka dogranan soganlar kavrulur. Mantarlar yikanip dörde bölünür. Tencereye ilave edilir. 1 cay bardagi sicak su eklenir. Pirincler yikanip tenceredeki harcin üzerine serpilir. tuz ilave edilir. Suyunu cekinceye kadar pisirilir. Servis tabagina alinip, maydanozla süslenir, soguyunca servis yapilir.

isteyen birazcik toz seker koyabiliyor bu tarife soyle yarim cay kasigi kadar ama ben havuclar zate tatli oldugundan toz seker koymuyorum.

Yukarı
Geçeceğiniz sayfa : < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... >
Görüntelediğiniz sayfa 4 [10 sayfadaki mesaj sayısı]
Başka Foruma Geç :
Bu forumda arama yapmak için
Print edilebilir versiyon
Konuyu E-mail ile link olarak gönder

Bebek Kokusu Web Sitesi MediOzon.com - Medicolozon.com Eser Medikal Sağlık Hiz.Tic.Ltd.Şirketi nin Aile ve Çocuklarımıza hizmetidir.

Bebek Kokusu Sitesinden Uyarı.
Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz.

Site Kullanım Kuralları, Hukuki Şartlar ve Telif Hakları



(Bu siteye ait tüm cookieleri sil)