|
|
 Onur Üyesi
  Bulunduğunuz yer: istanbul Çocuk Sayısı: 2 | Hayırlı sabahlar, sağol denizciğim
Hedefime ulaşamadım ama kilomu koruyorum, 59 lardayım, bu sefer koruyabileceğim inşallah
Şu tatili de bir atlatabilsem süper olacak
Ramazanda hafta içi her sabah 8 de yürüyüşe gidiyorum, 1 saat yürüyüp geliyorum, kendimi daha zinde hissediyorum
İftarı hafif yapıyorum, sahurda bazen azcık meyve, çoğunda 5 hurma ile bir kase yoğurt yedim, bol bol su içtim
Hiç açlık hissetmiyorum, gayet iyi geçiyor, Rabbim hayırlısıyla bayrama ulaştırsın inşallah... | |
| |
 Onur Üyesi
  Bulunduğunuz yer: istanbul Çocuk Sayısı: 2 | <p>Hayırlı sabahlar, sağol denizciğim Hedefime ulaşamadım ama kilomu koruyorum, 59 lardayım, bu sefer koruyabileceğim inşallah Şu tatili de bir atlatabilsem süper olacak Ramazanda hafta içi her sabah 8 de yürüyüşe gidiyorum, 1 saat yürüyüp geliyorum, kendimi daha zinde hissediyorum İftarı hafif yapıyorum, sahurda bazen azcık meyve, çoğunda 5 hurma ile bir kase yoğurt yedim, bol bol su içtim Hiç açlık hissetmiyorum, gayet iyi geçiyor, Rabbim hayırlısıyla bayrama ulaştırsın inşallah...</p> | |
| |
 Onur Üyesi
  Bulunduğunuz yer: istanbul Çocuk Sayısı: 2 | Bayağıdır uğramamışım, benden başka da uğrayan yok zaten
Tatilim çok harika geçmedi yeme içme açısından, 3 hafta da özellikle tatlı ağırlıklı yedim ve 5 kilo alarak döndüm maalesef, niye akıllanmıyorum ben anlamadım, gelince fitnesse yazıldım ve büyük kısmını verdim, azı kaldı, bu ara evde callanetics yapıyorum, fitnessden bıktım galiba, evde yapmak cazip geldi, git gel çok vakit kaybediyordum, bir müddet de evde yapayım, 60 küsürlerdeyim, bu sefer 58 i göreceğim inşallah, hatta 57 yi de görebilirim belki... | |
| |
 Onur Üyesi
  Bulunduğunuz yer: istanbul Çocuk Sayısı: 2 | Benden başka yazan yok ama merak edenler varsa diye arada uğrayıp yazıyorum
Tekrar 58 lerdeyim çok şükür, küsürleri atıp korumaya çalışacağım, en son diyetisyene gittiğimde yağ oranımı düşürecek liste vermişti onu uyguluyorum, hem doyuyorum, hem de kilomu koruyorum, hatta az az veriyorum da
Bir yandan callaneticse devam ediyorum, güzel inceldim, tatil yaklaşıyor bir yandan, bu sene tatilde daha dikkatli olacağım inşallah
En son yaptırdığım kan tahlilinde değerlerim iyi çıktı, her şey yolunda inşallah, yağ oranım %28 den %25 e düşerse süper olacak
Artık sağlıklı beslenmeyi alışkanlık ettim, kaçamaklarım çok ender oluyor, o da tadımlık, az yediğimde bırakabiliyorum, bundan sonra en önemlisi koruyabilmek tabii, onu da başarırım inşallah... | |
| |
Üye
Çocuk Sayısı: 1 | Tebrikler ! Senin adına çok sevindim.. | |
| |
 Faal Üye
      Bulunduğunuz yer: Sakarya Çocuk Sayısı: 1 | tebrikler, ben de 60 da kaldım doğumdan sonra, daha fazla almayım da böyle olsun diyorum | |
|
Geçeceğiniz sayfa : < ... 349 350 351 352 353 354 355 > Görüntelediğiniz sayfa 355 [10 sayfadaki mesaj sayısı] | |
|
Bebek
Kokusu Web Sitesi MediOzon.com - Medicolozon.com Eser Medikal Sağlık Hiz.Tic.Ltd.Şirketi
nin Aile ve Çocuklarımıza hizmetidir.
Bebek Kokusu Sitesinden Uyarı.
Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek
isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık
ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır.
Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır.
İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer
alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin
uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar
sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı
ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz.
Site Kullanım Kuralları, Hukuki Şartlar ve Telif Hakları |
|